Pimeän pieni enkeli

Runoilija taivaltaja

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 28.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet pimeän pieni enkeli,
joka ei uskalla astua valoon.
Elämä on repinyt sinut palasiksi,
olet haavoittunut pahoin.
Haavat vuotavat surua, kipua ja tuskaa.

Kasvatit muurin ympärillesi,
jonka yli et päästä enää ketään.
Muuri pitää sinut piilossa elämältä.
Piilossa surulta.

Ilman surua ei luoksesi pääse ilo
ja ilo on se, mikä vuotavat haavasi parantaisi.
Kuka voisi auttaa häntä?
Ottaisi pientä pimeän enkeliä kädestä
ja toisi tämän takaisin valoon.
Takaisin elämään.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, hieno runo.

Kaunis terapiaruno! Moni kaipaa sellaista kädestä kiinni pitävää ystävää, lähimmäistä tai rakkainta.

 

Käyttäjän kaikki runot