Katso tätä hetkeä, älä pois

Runoilija breakable

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Helpompi on luovuttaa
kun yrittää,
kun sillon ei ees nää mitä menettää.


Kiitos ja kumarrus kaikennäköisistä risuista ja ruusuista! :)
 

Ei ne ole kilometrin tai tunnit mitkä
meidät erottaa,
vaan se kuinka sinä katsot pois.

Kauemmaksi kuin kenenkään toisen silmät näkevätkään.

Selite: 
Ei siitä mitään tule jos ennakoi liikaa miten lopulta käy ja pelkää liikaa, <br> <i>antaisit hetken viedä.</i>
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot