huusin sun ikävää

Runoilija Freedom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2010
Viimeksi paikalla: 23.2.2017 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.1.1993

kaikki tahtovat jotain mitä itsellään ei oo - minä tahdon elämän, joka on kirjoittamaton
 

me laskettiin viime kesänä länteen
ja sun herkkä, huoleton sydän
sai mut elämään tota kesää uudestaan
ja uudestaan

nyt mun kesä haluaisi juosta
kaatosateeseen ja huutaa
että maailma on ihan helvetin epäreilu
sillä vielä raskaampaa kun rakastaa sua
on nähä sut rakastuneena siihen toiseen
toiseen kesään

mun sängyn alta löytyy vieläkin
niitä sun suloisia sanoja
jotka sillon piti tän kylmän talven
poissa

Selite: 
mulla ois pieni ikävä sulle
Kategoria: 
 

Kommentit

todella hieno runo! :)

suosikit --->

Ihanasti kuvaat rakkautta kesän avulla. :) Itselleni tuli heti ikävä, en tiedä mitä, mutta jotain kuitenkin, kun luin runosi. ^^ Pidin.

Hieno ja raastava. Samaistun tekstin sanomaan, kaipausta ja muistoja.

 

Käyttäjän kaikki runot