piilota mut maailmalta

Runoilija Freedom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2010
Viimeksi paikalla: 23.2.2017 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.1.1993

kaikki tahtovat jotain mitä itsellään ei oo - minä tahdon elämän, joka on kirjoittamaton
 

makaan sängyssä 3. yötä
putkeen valvoen
ja niin kertakaikkisen rikki
että silmienkin avaaminen
tarvii 10 minuuutin pohdiskelun
jos mä en tänään avaa niitä
ehkä mun ei huomennakaan tarvi

mutta kun yö laski aamuun
ja sä tarrasit mua kädestä
mä en enää pelännytkään huomista

otit mun herätyskellosta patterit pois
ettei mun tarvinnut herätä maanantaihin
ja mä taisin rakastua suhun uudestaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

raikkaasti kerrottua, pidän tästä!
 

Käyttäjän kaikki runot