sen aamuilla on siivet

Runoilija Freedom

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2010
Viimeksi paikalla: 23.2.2017 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.1.1993

kaikki tahtovat jotain mitä itsellään ei oo - minä tahdon elämän, joka on kirjoittamaton
 

se istu naama kiinni lasissa
ja mietti onko se nyt sitten
puoliksi täynnä
vai puoliksi tyhjä

se taisteli maailmaa vastaan sieltä omasta
pienestä linnakkeestaan eikä ikinä näyttänyt
huonoja päiviään muille

se toinen katsoi vierestä ja ihaili
miten päättäväinen ja itsenäinen
ihminen voikaan halutessaan olla

kai ne sitten yhessä kannatteli kaiken sen paskan
jonka universumi halus heittää
just niiden kahden pessimistin harteille

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot