Olematon

Runoilija korpienkeli

nainen
Julkaistu:
38
Liittynyt: 20.8.2010
Viimeksi paikalla: 20.9.2023 22:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tervetuloa mieleni kaatopaikalle. Tänne tyhjennän kaipuuni, katkeruuteni, suruni ja joskus vähäisen iloni. Joskus on aikaa hioa mutta useimmiten kiireessä rykäisty nuo mun runoni. Kaikki palaute otetaan ilolla vastaan. Ja vaikka runoni tahtovat olla synkän puoleisia, niin olen silti valoisa ihminen, uskokaa pois :)
 

En ollut sinulle
se oikea-
en edes väärä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

niin.
joskus on hyvä astua taaksepäin ja katsoa eteen.
ollaan me vain ihmisiä, ei nähdä metsää puilta.
hyvä, herkkä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot