Nimetön

Runoilija SusannaMarjaana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äänesi,
on ainoa jonka
väkijoukossa kuulen.
Katseesi,
saa väristykset kulkemaan vartalollani.
Tuoksusi,
huumaa minut tainnoksiin.
Kosketuksesi,
saa ihoni kuumenemaan,
haluamaan lisää.
Tahdon vain sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upeeta!

 

Käyttäjän kaikki runot