Nimetön

Runoilija SusannaMarjaana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se pelottaa.
Ei tahtoisi kiintyä liikaa.
Pelkää pudotusta,
kipua
joka lamauttaa hengityksen,
vie voimat,
uskon tulevaan.
Tahdon kuitenkin
riskin ottaa.
Koska välitän.
Tunnen.
Haluan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellisuuden välittävä runo,

kaunis & onnistunut.

 

Käyttäjän kaikki runot