Ei rakkaus löydy etsimällä, ei se löydy ollenkaan...

Runoilija Elwing

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.6.2004
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Paine keholla
nyt painettuna paperilla
oman tuskani olen päättänyt.
 

Tuhansia vastaantulijoita
pimeillä teillä.
Erilaisia askeleita,
kaukaisuuteen katoavia selkiä,
tuntemattomia tarinoita.

Minä kuljen kun en pysähtyä osaa

Ja aina vaan toivon,
että seuraava ohikulkija
saisi minut taas
hehkumaan.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot