Nimetön

Runoilija RitariÄssä

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 22.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Haluan tuntea kosketuksesi
ja sen kuinka hengität suudellessasi kaulaani
Kättesi vaelluksen paitani alla
Kuinka kurotatkaan hakasille
hieman tumpelona
tärisevin käsin
Vasten ihoani
Hämärässä
avaat nuo hakaset
kuin portin
joka vie unelmiisi
Kun siirrät kätesi koskettamaan vapauttamaasi
inahdan korvaasi rakastelun sanoja
Otat kädestäni kiinni ja siirrät sen rinnallesi jotta tuntisin sykkeesi
Riisun paitasi kuten sinä minun
Katson silmiisi jotka kertovat vilpittömyydestäsi
Ja hiljaa riisutaan pois se, mikä estää meitä olemasta eläimiä viidakossa
En ole ennen aistinut näin voimakkaasti - ja tuntuu kuin tajuntani räjähtäisi ellen saisi sinua
kuin viidakossa
Nyt.

Selite: 
Eihän tää nyt mikään runo ole, vaan pitkä, pitkä sepustus, kirjoitettu yön pikkutunneilla. Toivon rehellisiä ja rakentavia kommentteja! :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot