Vedä minut lähemmäs

Runoilija TheRossu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toiveet luovat tulevaisuuden
 

Vedä minut lähemmäs
Kutita niskaani suudelmillasi
Kuiskaa korvaani
Rakastan sinua
Ainiaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot