Ystävä

Runoilija ***enkuli***

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 11.6.2004
Viimeksi paikalla: 24.11.2016 10:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
18.9.1990

Kiitän ja kummarran teitä jotka jaksatte lukea runojani :) Kiitos ISo kaikille arvotelijoille ja lukijoille! :)
 

en voi antaa
sinulle kuuta taivaalta
en voi luvata sinulle
kaikkea maan ja taivaan väliltä
en voi muuttua
muuksi kun olen
en voi tuoda sinulle onnea
mutta voin olla
aina läsnä ja mielessäsi
voin tukea sinua
niin ylä, että alamäessä
olen vieresässi aina
en aijo lahjoa sinua
en ostaa kalliita lahjoja
mutta voin olla ystäväsi

Selite: 
Ystävät ovat tärkeitä ja niiden vuoksi tekisin mitä vain
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo ystävästä

Lämmin ystävyys on turvalinna, minne on hyvä pujahtaa kun eniten ahdistaa.

 

Käyttäjän kaikki runot