Anorektikon elämää

Runoilija Oge

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksin peili leikkaa todellisuuden
muokkaa kuvasta illuusion
vaiti huutaa puutteista
ainoa joka katseeni vangitsee

Selite: 
En toki itse anorektikko ole, mieleeni vain tuli kirjoittaa runo syömishäiriöstä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno on, kyllä vain. Vangitseva

Tunnustan itse olevani ja runosi on oikein osuva.

Eikä se ole peili vaan aivojen illuusio

Hieno on, kyllä vain. Vangitseva

Tunnustan itse olevani ja runosi on oikein osuva.

Eikä se ole peili vaan aivojen illuusio

 

Käyttäjän kaikki runot