Eilinen ei kuole koskaan

Runoilija Oge

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jotain tapahtui
olin turta

Näin valoja
kurkotin kohti

Kaiku toisti sanoja
en halunnut kuulla

Toivoin sen loppuvan
anelin kaikkeutta

Valot hiipuivat pois
tunsin helpotuksen

Murruin ajan alle
upposin ikuisuuteen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajasta ikuisuuteen.
Eilinen ei todella kuole, se on ja pysyy, hyvässä ja pahassa.

jotenkin psykedeelinen ja rauhoittava, tykkään ^^

 

Käyttäjän kaikki runot