Rakkaalleni

Runoilija Mircea

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yhteen korteen, yhteen ainoaan korteen
mahtuu kaikki mitä ihminen tarvitsee- Tommy Tabermann
 

Kun kosketat minua
tunnen miten maailmani hymyilee.
Hetki sinun kanssasi
tuntuu ikuisuudelta
ja ikuisuus tuntuu hetkeltä.
Suudelma sinulta
on kuin tuhat
tähteä tippuisi taivaalta samaan aikaan.

Päivä erossa sinusta
tuntuu maailmanlopulta,
mutta kun palaat luokseni
on kuin paratiisi olisi laskeutunut olohuoneeseemme.

Selite: 
Jälleen eräs runonen jonka kirjoitin rakkaalle miehelleni hetken mielijohteesta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin. Tässä on sanomaa :)

Monet muutkin runosi ovat loistavia :D

 

Käyttäjän kaikki runot