Masennus

Runoilija Mircea

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yhteen korteen, yhteen ainoaan korteen
mahtuu kaikki mitä ihminen tarvitsee- Tommy Tabermann
 

Sille on annettu nimi,
sille on annettu paljon erilaisia muotoja.
Mikä se on?
Laske yhteen lapsuutesi pelot,
nuoruutesi traumat ja aikuisuutesi
epäonnistumiset.
Niistä kaikista saat tämän
pelottavan asian, joka
seuraa minua joka päivä.
En pääse siltä karkuun,
en vaikka kuinka yrittäisin.
Sillä on ote minusta,
ote joka on niin lämmin,
hellä, rakastava.....
ja silti niin petollinen.
Sen nimi on...
Masennus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runosta herää monia mietteitä päähäni..
Masennus lienee kaikkein kokonaisvaltaisin tauti, mitä ihmisellä voi olla.
Masennus kun synnyttää kehoon muita tauteja, koska ihminen ei jaksa pitää itsestään huolta yms.
Lievää masennusta on tod paljon.
Ja mikä ihme, uskon kyllä että lapsuus on ratkaisevassa asemassa.
Kirjoittaminen on terapeuttista!
Joten jatka sitä, sivusto on hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot