Tiukemmin

Runoilija Nobody

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2012
Viimeksi paikalla: 15.11.2015 15:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
11.8.1995

Kiitän jokaisesta jätetystä arvostelusta! (:
 

Hänen katseensa vangitsi, syvälle pimeyteen kahlitsi
Oi, noita huulia suutelisin vieläkin, jos saisin
Turvalliselta tieltäni lipsahtaisin, eikä olisi paluuta enää takaisin.

Hän oli jotain vaarallista mutta makeaa
Niin suloista mutta haastavaa
Ei riittänyt yksi nainen, piti saada toinen nainen
Ehkä toinen ja kolmaskin, sen huomasin

Siitä on yli vuosi jo, sydämessäni yhä kuolio
Vaikka olen palavasti rakastunut toiseen
Joka vie minut onneen
Silti muistelen häntä, hän on kuin kirosana mielessäni
Piikki kielessäni, kyynel silmäkulmassani
Yksi paha muisto vain, hänet unohtaa voin kai?

Käsikädessä kävellään hänen katsovan nään
Tunteeko hän häpeää? Mitä menikään tekemään?
Jos hän voisi palaisiko hän ajassa takaisin
Minun luokseni, pitämään kiinni kädestäni, lujemmin?

Selite: 
:)
Kategoria: 
 

Kommentit

"hänet unohtaa voin kai?" Unohtaminen ku oiskin niin helppoa. Aivan mahtava runo. tykkäsin

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Nobody Baby Breathe 9.11.2013 0 Runo
Nobody Bleeding out 14.5.2015 0 Runo
Nobody Ennen 31.10.2013 0 Runo
Nobody Epäilys 15.10.2013 0 Runo
Nobody Hetki menneisyydestä 10.11.2014 0 Runo
Nobody Kyliltä 15.5.2015 0 Runo
Nobody Palaan kotiin 11.4.2015 0 Runo
Nobody Story 2.4.2014 0 Runo
Nobody Tiukemmin 2.4.2014 1 Runo
Nobody Uneton yö 17.4.2015 0 Runo