Palaan kotiin

Runoilija Nobody

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.9.2012
Viimeksi paikalla: 15.11.2015 15:58

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
11.8.1995

Kiitän jokaisesta jätetystä arvostelusta! (:
 

Pieni tyttö portailla, lunta hiuksissaan
Pohtii ajatuksissaan, mitä tuo tulevaisuus tullessaan
Läpi tutun pihamaan, lähtee juoksemaan
Ei ehdi nukkumaan, aika ei pysähdy milloinkaan

Vuosia myöhemmin, siinä portailla istuin
Mietin mihin tämä maailma veisikin
Kotiin palaisin aina takaisin

Tämä villi erämaa, on helmassaan
Minut kasvattanut, tänne olen syntynyt
Tänne minä kuulun, luokse tuntureiden, talviöiden kylmien
Mihin ikinä tuuli minut viekin, kotiin palaisin aina takaisin.

Äiti lohduttaa, nuorta lastaan
Kun maailma kolhii, pientä kulkijaa
Kyyneleet kuivaa, auttaa jaksamaan
Niin lähdin maailmalle uudestaan

Piti eksyksissä hetki harhailla
Kunnes istuin taas tutuilla portailla
Se päivä tulee kun äiti poissa on
Oloni silloin on varmasti lohduton
Ei kukaan kyyneleitä kuivaa, ei auta jaksamaan
Ei jaloilleen nosta kun maailma kaataa maahan
Siksi tämän pienen hetken vieressäsi olla saanhan
Kunnes takaisin lähden karuun maailmaan.

Istun taas portailla, pohtien kulunutta aikaa
Edessäni avautuu, iso pihamaa
Jossa ensin opin pyörällä polkemaan
Nyt autoni pihaa saa koristaa
Ajat muuttuu eikö vaan
Aika ei pysähdy milloinkaan
Mutta sen minä lupaan
Kotiin aina palaan.

Selite: 
jotakin höpötystä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Nobody Tiukemmin 2.4.2014 1 Runo
Nobody Hetki menneisyydestä 10.11.2014 0 Runo
Nobody Uneton yö 17.4.2015 0 Runo
Nobody Ennen 31.10.2013 0 Runo
Nobody Story 2.4.2014 0 Runo
Nobody Palaan kotiin 11.4.2015 0 Runo
Nobody Bleeding out 14.5.2015 0 Runo
Nobody Baby Breathe 9.11.2013 0 Runo
Nobody Kyliltä 15.5.2015 0 Runo
Nobody Epäilys 15.10.2013 0 Runo