Säkenöivät kätesi

Runoilija Kurki

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 21.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jaa-a
 

Säkenöivät kätesi saavat minut palamaan,
Sydämmeni karrelle ja mieleni pirstaleiksi

Silti haluan sitä siihen asti että palan loppuun

Ettei enää tarvis palaa eikä altistua kipinöillesi
Että saisin vapauden, vapauden sinusta ja vapauden minun pakkomielteestä sinuun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suurta tunnetta =)

:) Kiitoksia!!

 

Käyttäjän kaikki runot