lumipolku

Runoilija susie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

astelemme yhdessä sitä lumista polkua ,
missä me silloin tavattiin .

otat kädestäni kiinni .
kätesi on kylmä ,
tunnen kuinka se tärisee .

ihoni väreilee sanoistasi .
nämä kuukaudet olen huomannut ,
kuinka todellakin välitit .

ja nyt . nyt minä olen yksin .
yksin pimeässä huoneessani ,
vain kynttilänvalossa .

muistelen sitä hetkeä ,
ja sitä lumista polkua ,
jossa kerroit sen ajan tulleen .
ajan , jolloin me ei enää kuljettaisikaan kaksin ,
vaan erikseen .
se luminen polku on päivä päivältä synkempi ,
synkempi kuin aikoinaan .

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot