Synti

Runoilija d-a-l-i-a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Nähdä maailma hiekanjyväsessä ja villikukkasessa taivas, Sulkea käteen äärettömyys ja hetkiseen iäisyys" minusta maailman kaunein lause
 

Puhtaan valkoisen lakanan,
asetan veren peitoksi.
Syntieni suojaksi.
Viholliselleni merkiksi,
että hän on antanut anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

The truth is powerful :)

tai siis lakanassa.. xD

hmm.. eihän tuo veri kumminkaan satu näkymään lakanan läpi? o.O

The truth is powerful :)

tai siis lakanassa.. xD

hmm.. eihän tuo veri kumminkaan satu näkymään lakanan läpi? o.O

 

Käyttäjän kaikki runot