Lapsuuden pelot

Runoilija d-a-l-i-a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Nähdä maailma hiekanjyväsessä ja villikukkasessa taivas, Sulkea käteen äärettömyys ja hetkiseen iäisyys" minusta maailman kaunein lause
 

Silmät säihkyvät kuin vesi jään päällä.
Kirkas lasi häikäisee pientä,
äiti se polttaa jo kovin.

Ei silmien vesi riittänyt sammuttamaan,
eikä sanat kauniit tulta tukahduttamaan.
Äiti ei peitellä kerkeä pienokaistaan.

Myrsky raivoaa ja pienen korviin sattuu taas,
voisiko joku tulla ja puhaltaa.
Mörkö yrittää lapsen sänkyyn taas,
äiti tule ja puhalla niin lapsi unohtaa.

Selite: 
life
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot