Nimetön

Runoilija Kikka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yhdessä päivässä ei voi saavuttaa kaikkea, mutta yhdessä päivässä voi menettää kaiken.
 

Oltiin ystävii
meille riitaa tuli
sä väitit välittäväs
sanoit et suhun sattuu
jos muhun sattuu
mut ei se ollu totta
sä oikein varmistit että näin
annoit mun kituu
pidit pilkkanas.

Olit mulle rakas
rakkaampi ku olis saanu
sun takii menetin yhden ystävän sun lisäks
mä en tiedä
mä kärsin
en pysty katsoon
en oleen samassa huoneessa
ehkä tää on tässä
meiän ystävyys.

Mä sen taas tein
ja vielä sillon kun olis pitäny olla ilonen
mä kärsin niin paljon
en halunnut elää
itkin
satutin
olin muutenkin rikki
mua ei voi korjata
enkä sitä enää tahdo
mä haluan tän loppuvan.

Selite: 
äääh.. :/ huonoo.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Kikka ahdistaa. 3.2.2006 1 Runo
Kikka Nimetön 11.7.2006 0 Runo
Kikka ... 6.2.2005 1 Runo
Kikka Nimetön 3.2.2006 2 Runo
Kikka Nimetön 23.1.2005 0 Runo
Kikka Tyttö 24.1.2005 3 Runo
Kikka .Kaukaisuus. 12.11.2005 1 Runo
Kikka Nimetön 3.9.2005 2 Runo
Kikka Nimetön 22.2.2006 2 Runo
Kikka Ei. 24.5.2005 1 Runo