kaksi sanaa

Runoilija kentsu89

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runoile jos runo suoni sykkii
 

Vain kaksi sanaa, ne voisi korjata
tämän kaiken. Mitä teinkään
sinulle, mitä teinkään itselleni, minä
mietin usein. Vain kaksi sanaa,
niitä koskaan en sanotuksi saa.
Aina kun näen sinut ajattelen tunteeni
kertoa, mutta kun luonasi mä olen,
en mitään sanotuksi saa. Ei henki kulje,
sydän lyö satoja kertoja kovempaa kuin normaalisti. Ja ne kaksi sanaa ehkä riittäisivät, mutta miten sen teen,
jos en aijemminkaan sitä ole onnistunut
tekemään. Jos vain ne kaksi sanaa saisin sanotuksi vihdoin, niin olisimme ehkä taas yhdessä.
Vain kaksi ainoata sanaa ehkä sä joskus kuulla saat, Rakastan sinua...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista on kyllä, katuvuutta. Hieman häiritsee tuo, että et ole käyttänyt välilyöntejä pisteiden ja pilkkujen jälkeen.

 

Käyttäjän kaikki runot