Nimetön

Runoilija kentsu89

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runoile jos runo suoni sykkii
 

Miks maailma on valhet ei totuutta laisinkaan? Miks maailmas ei rakasteta miks tääl vaa satutetaan? Oppikaa välittää niin teist välitetää!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

En tajuu, mut mulle tuli mielee se meijän "juttu"! Ainii sä tuskin tiesit et mäki kirjotan runoi...:) Tein susta yhen runon.. Käyppä lukee..

Ihan asiaa täynnä.

Kaikki voi tuntuu valheelta ja tunteettomalta täs maailmas ku oppii rakastaa ja nauttii elämästään ja välittää muista, niin näkee ne valoisat puolet :)
"Oppikaa välittää niin teist välitetää!" Niinhän se on ^^

 

Käyttäjän kaikki runot