rakas

Runoilija kentsu89

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runoile jos runo suoni sykkii
 


Älä satuta itseäsi.

Rakas, lopeta tuo.

Jokainen viilto, jonka viillät itseesi,
satuttaa myös minua.

Sitäkö sinä haluat?

Sattuu jo liikaa
katsella sinun tuskaasi;

silmiä, joissa ei pala
enää elämän liekki.

Miksi et voisi edes yrittää taistella?
Taistellaan yhdessä.

Mutta ei,
sinä olet liian jääräpäinen;

et halua ketään rinnallesi. Tosi naiset selviää yksin.

Olet idiootti,
jos et ymmärrä että se mitä teet
satuttaa muitakin kuin minua.

Anna minun auttaa...

Haluan johdattaa sinut aamuun,
jotta voisit koskettaa katseellasi
auringonsädettä...

ja tajuta, miten ihanalta valo tuntuu.
Kaiken pimeyden jälkeen.

Anna minun auttaa...

Älä satuta itseäsi.

Rakas, lopeta tuo.

Jokainen viilto, jonka viillät itseesi,
satuttaa myös minua.

Sitäkö sinä haluat?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

erilaisesta näkökulmasta kerrottu, hieno ja koskettava runo. Pidin

Todela kaunis.

tosi kaunis,herkkä ja koskettava!!! aivan ihana runo!!!!:) upea!

Tämä pisti todella miettimään. Erittäin kauniisti kirjoitettu, hyvähyvä!:)

mäkin olen kokonut tuon. tosin kyseessä oli hyvä ystävä.:'(
tuo voi sattua vieläkin enemmän siihen toiseen.
koitahan jaksella ja toivottavasti rakkaasi pääsee eroon kaikesta tuosta.
ihana kun ihmiset välittää. hienoa.

runosi todellakin kosketti syvältä (mä luulin jo unohtaneen kaiken sen tuskan, joka tuohon kaikkeen liittyi...)
mutta niin, tämä on kaunsi ja samalla niin surullinen.

*synttärihali*

Njoh.. Kukaan nyt sellaista halua.. :| Kaunista..

Vau! Siis tämä on aivan upea. Todella surullinen, mutta upea. Hitto, en edes tiedä mitä sanoisin, tämä pisti aivan sanattomaksi, mutta hyvällä tavalla. :)

olen sanaton. tämä runo matkaa suosikkeihin.

olen tuntenut samanlaisia tunteita, niin auttajan kuin apua tarvitsevan silmin.

 

Käyttäjän kaikki runot