Miksi ikävä?

Runoilija Matilda

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi ikävä?

Kaikki on nyt hyvin.
Vihdoinkin.
Sain kaiken toivomani
- ja enemmänkin.

Sinut.

Miksi siis ikävä?

Sanoin sinulle:
"Olet kaikkialla sydämessäni."
Oletkin.

Miksi ikävä?

Kaikki soluni huutavat sinua luokseni.

Rakkauden edessä ei ole mitään järkeä.
Vain ikävä.
Jälleennäkemisen odotus.

Selite: 
Fiiliksiä tässä hetkessä... Järkevistä syistä olemme kaukana toisistamme.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno teksti, tuo toistokin sopii tuohon.

ylipaljon tykkäsin ikävän kysymisen toistosta ja muutenkin rakenteesta.

 

Käyttäjän kaikki runot