Arpia

Runoilija Matilda

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinulla on arpia.
Et ehkä arvaa, mutta minullakin on.
Sydämessäni.

Ne ovat vain arpia.
Umpeutuneita haavoja.

Haluaisit olla terve.
Minusta olet täydellinen.
Täydellinen minulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerro se hänelle.. Kauniita ajatuksia!

Kunpa muistaisi sen, että se oma rakas ajattelee juuri noin, kuten itsekin hänestä...

Arvet ovat kauniita, kuten todenmakuiset runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot