Korppikotkille

Runoilija Kuusiili

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2004
Viimeksi paikalla: 24.11.2016 13:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen, surullinen, absurdi, hauska.
 

Nyt maailmalle
annan minä itseni
ota minut pois

annan ruumiini
taivaan korppikotkille
luut maan pedoille

ajatukseni
työnnä luota mieleni
kylmään eetteriin

haudan sijalle
anna kasvaa okaita
tuuleen heilumaan

virvatulien
lailla elin elämän
oudon, häilyvän

anna muistoni
korppikotkan siivillä
lentää kauas pois

ota minut pois
kadota myös jälkeni
maista, mielistä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno! Hyvin kirjotat! Jatka samaan malliin :)

 

Käyttäjän kaikki runot