Eilen bussissa

Runoilija Kuusiili

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2004
Viimeksi paikalla: 24.11.2016 13:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen, surullinen, absurdi, hauska.
 

Eilen bussissa
muistin sinut yllättäin
pitkästä aikaa

astuit mieleeni
kaulaliinan tuoksussa
hiljaa hipsien

varttitunniksi
palasin syysilmoihin
ensirakkauden

muistan suudelmat
hermostuneet hymymme
halauksemmekin

hetkeksi laitoin
sormet sormien lomaan
mielessä sinä

sitten heräsin
menin ohi pysäkin
huomaamattani

"Se oli ennen
nyt en edes halua
nähdä sinua."

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, haikea ja hieno on runosi. tykästyin!

 

Käyttäjän kaikki runot