Kahta kaivaten

Runoilija Kuusiili

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2004
Viimeksi paikalla: 24.11.2016 13:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Iloinen, surullinen, absurdi, hauska.
 

Vuosia sitten
sinua niin rakastin
jopa palvoinkin

laadin lahjoja
sormiasi suutelin
ostin viiniä

eräs perjantai
vietiin sinut minulta
kovin yllättäin

kotiin pubista
kuljimme me käsikkäin
jäit auton alle

puolikuolleena
tiellä lojuin itsekin
silti selvisin

vuosia sitten
sinua niin rakastin
mutta menit pois

useamminkin
ihminen voi rakastaa
vaikka kahdesti

uuden naiseni
kanssa perheen perustin
tyytyväisenä

aika eteen ui
vaimosta aika jätti
eräs perjantai

lapset muuttivat
yksin tänne asumaan
jälleen jäädä sain

vuosia sitten
sinuakin rakastin
jälleen yksin jäin

onneako on
kahden haudan valinta
surutyöhönsä?

muistot, vainajat
toisistaan niin kaukana
aina pysyvät

joka perjantai
yöpöydälle sytytän
yhden kynttilän

määräänhän on syy:
heillä kaksi hautaa on
minulla yksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis muistelo...suruisa....syvä ja kaihoisa.

 

Käyttäjän kaikki runot