poika

Runoilija moonflower

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

itsesäälissä ja kirjavissa muistoissa, tummemmassa todellisuudessa leijaileva naiseläjä, joka ei usko elämään, jumalaan tai itseensä, sen enempää kuin rakkauteenkaan. ...AINA KUN IHMISEN LÄHELLE PÄÄSTIN PÄÄSIN LÄHELLE ITSEKKIN, VAAN KUN ITSEÄNI VARJELIN JA SÄÄSTELIN NIIN HETI EKSYIN JA PALELIN... ..ihmiseksi en itseäni kutsuisi.. ok. kommenttia teksteihin haluaisin, en sen enempää.
 

minuutit kuluvat.
ulkona tulee,
se tuo myrsky pilviä.
katselee ikkunasta että joku tulisi.

milloin tulee lapsenvahti,
jonka syliin saisi käpertyä.
jonka läsnäolo toisi turvaa.

minuutit kertyvät tunneiksi.
ulkona ukkonen ja seurana kellon raksutus.

millon tulee äiti,
äiti joka on humalassa
mutta olisi kuitenkin paikalla.
silloin pystyisi nukkumaan.

tunteja liikaa,
pelko tyhjyydestä.
vieras auto ajaa pihaan,
vieras ihminen katsoo,
ikkunasta sisään.

-tule poika. lähdetään isän luo.

Selite: 
pieni poika yksin kotona liian kauan. surullista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot