Mindless Mind

Runoilija MoonLoon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Live, Learn, Love and Loose. That's the Game we call Life."
 

Harhailen,
hymyillen,
kuin huumeesta
sekaisin.

Ihmiset ympärilläni
ovat vain
ajan haamuja.

Maailma kietoutuu
ympärilleni
kuin suojaava vaippa.

Ei ole ajatuksia,
ei huolia,
ei murheen taakkaa.

Vain minä ja onnellisuus.

Nurkan takana odottava tuska ja kuolema.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidän.

*synttärihali*

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
MoonLoon Vaihdokas 11.8.2005 4 Runo
MoonLoon Hupskups 21.2.2005 2 Runo
MoonLoon Something 29.7.2004 2 Runo
MoonLoon Mindless Mind 24.11.2004 1 Runo
MoonLoon Ad Astra 1.11.2004 0 Runo
MoonLoon Addiktio 30.7.2004 0 Runo
MoonLoon Gone 6.9.2004 0 Runo
MoonLoon Drunken Thoughts 28.11.2004 0 Runo
MoonLoon No More 30.7.2004 0 Runo
MoonLoon Nada 22.10.2004 0 Runo