Nimetön

Runoilija bombo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ja suurin niistä on rakkaus. Aina.
 

Sinun katseestasi minä löydän
loppumattoman lähteen, kuplivan
Siihen voisin hukuttautua
kuitenkin odottaen
että sinä tulet ja minut pelastat

Haluan kietoa itseni ympärillesi
haukkoa henkeä,
pitää niin lujasti kiinni etten tiedä oletko se sinä
vai minä
vai olemmeko yhtä

Pelasta minut silmiltäsi
ollaan silmät kiinni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tunnepitoinen ja vahva runo

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
bombo Himoa 3.12.2008 6 Runo
bombo Itsekäs 23.8.2009 0 Runo
bombo Nimetön 17.9.2009 0 Runo
bombo Nimetön 23.9.2010 1 Runo
bombo Nimetön 10.12.2010 0 Runo
bombo Nimetön 23.8.2009 0 Runo
bombo Nimetön 20.5.2009 1 Runo
bombo Rakkauden karkulainen 14.5.2009 2 Runo
bombo Tähtiinkirjoitettu 14.5.2009 0 Runo
bombo Tyhjä 23.11.2008 0 Runo