Näinä tähtikirkkaina öinä

Runoilija Ruis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta omaasi enemmän kuin itseäsi.


Toivon, ettet kopioi tekstejäni ilman lupaa. Plagioinnista raivostun.
 

Näinä tähtikirkkaina öinä
päästän ajatuksiini hänet
joka luuli puhuvansa itsestään
vaikka kertoi tähdistä
niiden etäisyyksistä

Samaan kapeaan sänkyyn
mahtui kaksi ihmistä
todellisen syntymänsä kynnyksellä

Jokaisen aamun tullen
päästän ajatuksistani hänet
joka hohti vuosien takaa

Valonsa ei koskaan kerro
onko hän yhä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Erittäin kaunis on runosi:)

 

Käyttäjän kaikki runot