En nähnyt tänään Kassiopeiaa

Runoilija Ruis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta omaasi enemmän kuin itseäsi.


Toivon, ettet kopioi tekstejäni ilman lupaa. Plagioinnista raivostun.
 

En nähnyt tänään Kassiopeiaa
en Linnunrataa sen takana

Katselin silmiesi ilkikurista tuiketta
kylmää, tavoittamatonta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tavoittamatonta, kuvaa runoilija ja tekee sen oivaltavasti, hyvin.

Tuota tähtikuviota katselen usein paremman puutteessa,
hyvä runo

Wow! Hienon ristiriitainen runosi!

Hieno runo:)

Hyvä rytmi runossasi.
Onpahan yhdistelmä!

 

Käyttäjän kaikki runot