Nimeton 15122012

Runoilija Ruis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakasta omaasi enemmän kuin itseäsi.


Toivon, ettet kopioi tekstejäni ilman lupaa. Plagioinnista raivostun.
 

Kirjoitin suuria sanoja
siitä miten muistaisin

Kun muistaminen vaihtuu muisteluksi
menneisyydestään hakee jotain
muodotonta, suunnatonta
jotain,
jolla kauniit sävyt
ja surumielinen soundtrack

Se tallentamani kuva meistä –
olet haalistunut tunnistamattomaksi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot