Helppoa

Runoilija nameless

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 6.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuinka onkin niin helppoa
Toista omista virheistä syyttää
Kuinka helposti kaiken
Toisen niskaan kaataa

Niin helppoa on
Kuvitella olevansa niin virheetön
Lähes täydellinen
Silti itseään halveksien

Voi kuinka haluaisi
Anteeksi pyytää ja muuttua
Mutta vain anteeksi voi pyytää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

anteeksipyyntökin on jo jotakin! Ja mikset pystyisi muuttamaan itseäsi?

Hieno runo, tunteiden purkamista. Upeaa sellaista!

Sitäpä tässä on mietittykin, että miksei se onnistu, vaikka kovasti yrittääkin, huomaa taas tehneensä saman :)

 

Käyttäjän kaikki runot