välimatka

Runoilija breathh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tämä välimatka sisintäni raastaa
Tahtoisin niin sinut tänne luokseni ikiajoiksi anastaa
En tahdo olla erossa
En tahdo nukkua öitäni yksin
En tahdo itkeä itseäni uneen
Tahdon vain olla sinun vieressäsi
Nukahtaa kainaloosi lämpimään
Ja tuntea pehmeät huulet huuliani vasten

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot