selviytyjäkö

Runoilija breathh

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Monen monta vuotta tuskassa eläneenä
Miten yhä tässä voin seistä
Seistä kaiken sen tuskan selättäneenä
Jos kuitenkin kohta herään ja kaikki tämä onnellisuus onkin ollut vain unta
Jos yhä olen matkalla kohti helvettiä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot