utuna mielessä

Runoilija tane

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ei niin pieni eikä suuri menninkäinen!
 

On kamala tajuta rakastavansa.

Nähdä kun ne muurit ympärillä hajoavat.
Nähdä kaikki ne kasvot, jotka ennen olen pitänyt muurin takana.

On kamala sulkea silmät ja värähtää kun saavut ajatuksiin.

Nähdä kuinka taistelen.
Nähdä kuinka sinä taistelet.

Ja lopulta avaan silmät,
näen, että sinä et olekkaan siinä.

Olet vain unelmissa, utuna mielessä...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot