*Runo totuudelle...*

Runoilija Puh-Nalle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2004
Viimeksi paikalla: 23.9.2023 17:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Romanttinen höpsöliini joka tuntee liian usein elämän kaatuvan niskaan... (Ei enää, sillä Puh-Nalle on onnellinen ;) <3 ) (22.8.2012 tutustuin täällä elämäni rakkauteen <3 , kiitos tälle sivustolle siitä :) <3 )
 

Käytä hetki vielä lapsenuskoa.
Vielä hetki lietso valheita.

Saat takaisin jokaisen loukkauksen,
jokaisen sanan perättömän.

Nyt ehkä kuuntelee ja ihailee,
uskoo,
olet oikeassa.

Mutta lapsesta kasvaa nuori,
sen jälkeen jo aikuinen.

Sitten saat kohdata silmästä silmään,
huomata,
ei ihaile enää.

Ymmärtää,
yritit äidin viedä,
rakkauden aidon haudata.
Uskon,
ei sitten enää naurata.

Näkee pojat sitten lävitsesi,
elävältä hautaavat.

Eivät he sellaista isää tarvitse.

Selite: 
Niin se tuloo olemahan...
Kategoria: 
 

Kommentit

Sellainen lasten käyttö aseena on rumaa touhua =/ vaan eiköhän he näe sanojen niiden läpi, niin ettei rakaus äidin katoa mielestä koskaan

 

Käyttäjän kaikki runot