Hei sitten rakkaani...

Runoilija Bohemian

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2009
Viimeksi paikalla: 28.12.2020 13:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Visva viisaattomuuden
hammas ajattomuuden
nektari mansikoiden
            Kuusi kuluvaa kuukautta
Helvetin pyörien hyrinä
        jäsentymättömien näkyjen
              häiritsevä spektaakkeli
Vanhojen aikojen muistoksi
        silkinvakava
               kuolokankea
Karjaisu kaikkeuteni raunioilta
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

~ Vahvaa ja haikeaa kerrontaa, hieno runo!

sanasi sulautuvat toinen toisiinsa upeasti, lopputulos vahva ja vakaa

 

Käyttäjän kaikki runot