Kilometri

Runoilija Bohemian

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2009
Viimeksi paikalla: 28.12.2020 13:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Linja rätisee

Minulla, ei ole sanottavaa sinulle.

Tunnustettava on etten myöskään tunne sinua.

Sanomiseen tarvitaan suu ja katse,

tuntemiseen tarvitaan iho ja iho.

Ainoa sanomiseni sinulle on,

kasvot kasvojasi vasten

pyhästi luvaten

silmilläni terästettynä

maailmani haluan täydentyvän.

Tuntisin sinut paremmin ja

todemmin,

maana jalkojeni alla,

jos metri, kilometri

ei meitä mittailisi.

Metritön, välimatkaton,

se olisi minun sydänterälehtieni

viime toive

ennen puhkeamistaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

Vahvaa pohdiskevaa tunnekuvausta runona.

 

Käyttäjän kaikki runot