Kaipaan sinua

Runoilija f8d76135a36679a046becda2bcbe348a

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.6.2004
Viimeksi paikalla: 9.9.2018 20:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miten voit sanoa että olet hävinnyt kun et ole vielä aloittanutkaan?
 

Siitä kun lähdit
päiväni hortoillessa
mörköjä kurkkiessa
päivän valossa
ja yön pimeässä
käperryin pieneksi
kovaksi kävyksi,
piikkiseksi nyytiksi
sisimmässäni piilottaen
hohtavan kirkkaan
oranssisen keltaisen
vaaleanpunaisen liekin
Oih, kuinka kaipaankaan
päivänsädettäni kaunista
joka harmaat päiväni
kirkastaa, ja yöni värjää
purppuranpunaiseksi, siksi
sua niin kovasti kaipaan
sinun oma hassu pöhkösi
rakastan sinua kovasti

Selite: 
Kirjoitin pulalle kerran kun olin yksin kotona... hän oli viikon remppaamassa Lappeenrannassa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot