Prinsessa

Runoilija ^^SallaMariia^^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sananne kaikuvat kuuroille korvilleni. Katseenne polttavat sieluani. Sillä tiedän. Kaikki mihin kosken.. Katoaa iäksi.
 

Sinä kuljet läpi kevään
Tanssit kesä lävitse

Sinä syksyn värejä ihailet
Ja talvella lämpöä tarvitset

Olethan sinä ihminen
Kaunis ja arvokas

et itsekäs ole
ja muita autat

se suurin ero muihin on sinussa
sillä sinä olet todellinen prinsessa.

Selite: 
ole hyvä. :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot