Sinä

Runoilija ^^SallaMariia^^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sananne kaikuvat kuuroille korvilleni. Katseenne polttavat sieluani. Sillä tiedän. Kaikki mihin kosken.. Katoaa iäksi.
 

Sinä olet minun rakkauteni.
Kaikki mitä minulla on.
Kaikki mitä minä tarvitsen.
Minä tiedän että totuus saattaa satuttaa.
Mutta sinulle en aio valehdella kuitenkaan.
Tiedän että olen kaukana täydellisestä.
Säröjä täynnä.
Tiedän etten voi ostaa sinun rakkauttasi.
En edes aio yrittää.
Mutta älä koskaan epäile etteikö sydämmeni kuuluisi sinulle.
Se lyökin vain sinun vuoksesi.
Sinun takiasi olen täällä vielä.
Minä olen antanut kaikkeni.
En tiedä riittääkö se.
Minä olen olen yrittänyt kaikkeni.
Enkä tiedä onko se tarpeeksi.
Vasta kun kaikki luulevat että kaikki on hyvin,
Minä romahdan.
On niin hyvä tietää sinun olevan paikalla auttamassa minut ylös.
Niin kuin luvattiin.
Niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina.
Rakas mieheni. <3

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot