Luulin

Runoilija ^^SallaMariia^^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sananne kaikuvat kuuroille korvilleni. Katseenne polttavat sieluani. Sillä tiedän. Kaikki mihin kosken.. Katoaa iäksi.
 

Luulin että rakkaus olisi erilaista. Luulin sen olevan tulta ja kipinää. Ylitsevuotavaa riippuvuutta. Sellaista olen tuntenut.

Mutta nyt tiedän. Olen varma siitä.

Rakkaus on se turvallisuuden tunne jonka tunnen luonasi.
Rakkaus on se pohjaton luottamus joka minulla on sinua kohtaan.
Rakkaus on tieto siitä että sinulle voin huutaa, itkeä ja hymyillen kertoa asiani, etkä sinä säiky pois.
Rakkaus on sitä, miten voin seurassasi olla täysin oma itseni.

Sillä sinä et pelkää säröjäni.
Sinä et häpeä käytöstäni.
Sinä et kavahda huutoani.
Sinä välität minusta sellaisena kun olen.

Olen siis oppinut mitä rakkaus on.

Se on juuri sitä mitä minulla ja sinulla on.

Se on meidään mittaamaton aarteemme.

Selite: 
<3 olen huono sanomaan: mä rakastan sua. <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkän syvällinen tulkinta rakkaudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot