Jos voisin

Runoilija ^^SallaMariia^^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sananne kaikuvat kuuroille korvilleni. Katseenne polttavat sieluani. Sillä tiedän. Kaikki mihin kosken.. Katoaa iäksi.
 

Niin en peruisi päivääkään...
Jokainen niistä on opettanut minulle jotain arvokasta...
Niin kuin tämäkin päivä..
Se alkoi niin hyvin...
Se loppui huonosti...

Mutta ei.
Minä en lähde.
Minä en menetä järkeäni.
Et ole sen arvoinen.
Et ole minun arvoiseni.

Minä haluan olla vapaa...
Haluan olla kivuton.

Mutta minuun sattuu.
Sieluni itkee ja sydämeni säröilee.
Se ei auta.
Vaikka et ole sen arvoinen.
En silti saa sitä loppumaan.
Vaikka et ole edes minun arvoiseni...

Selite: 
voi tätä eron tuskaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot