Nimetön

Runoilija ^^SallaMariia^^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.6.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sananne kaikuvat kuuroille korvilleni. Katseenne polttavat sieluani. Sillä tiedän. Kaikki mihin kosken.. Katoaa iäksi.
 

Toisinaan en tiedä mitä tehdä. En tiedä mitä sanoa. En osaa kuvailla sitä pahaa oloa. Kun haluan kuolla. Ja mietin vain. Miksi enää olla täällä. Miksi jaksaa eteenpäin? En osaa muuta kuin ajatella, ettei täällä ole ketää joka tarpeeksi välittäisi. Sanon sen ääneenkin: Miksi jaksaa jatkaa? Kuka minua täällä kaipaa? Kuka minua tarvitsee? Ja silloin näen kyyneleidenkin lävitse kuinka sinä tulet ja kiedot kätesi ympärilleni. Sinä kuiskaat korvaani vain yhden sanan: Minä. Ja minulla on taas paikka tässä maailmassa. Minulla on syytä jaksaa ja yrittää. Ja jonain päivänä minun ei tarvitse enää edes yrittää, vaan voin elää normaalia ja onnellista elämää. Sinun kanssasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot